Ние сме тук 

 

kartaspartak 72

гр. Бургас

ул. "Одрин" 3

сградата на "Спартак"

   „Екип 5 – Електрик " ЕООД е създадена през 2014 г., с предмет на дейност, извършване на СМР в областта на проектирането, изграждането, ремонт и поддръжка на силнотокови и слаботокови електроинсталации, машини и съоръжения в промишленното и жилищно строителство. Основател на фирмата е един от съдружниците в „Екип 5" ООД , Стамен Стоянов, инженер, специалност ЕСЕО от ВМЕИ - гр.Варна.
   Фирмата старира с малки обекти, изграждането на ел.инсталации в офиси, къщи, магазини, складове и заведения, а по късно се включва, като подизпълнител на „Енерджи – Ка" ЕООД в изграждането на обект КПТО на територията на Лукоил Нефтохим Бургас.
   „Екип 5 – Елекртик" ЕООД е млада фирма, но всички служители са с голям професионален опит и под тяхно ръководство, и с тяхно участие, като служители на фирма „Екип 5" ООД са изградени някои от големите обекти в гр. Бургас и извън него. Под ръководството на управителя, инж. Стамен Стоянов и с уастието на всички сегашни служители на "Екип 5 – Електрик" ЕООД са изградени следните обекти :
   - Инсталации НН на МОЛ Бургас Плаза,
   - Кабелни мрежи и Табла НН на МОЛ Галерия – Бургас
   - Нов захранващ 20 кV кабел за завод Кроношпан.
   - Преустройството на същeствуваща сграда - хлебозавод в зона"А" на ж.к."М. Рудник", гр. Бургас, в детска млечна кухня, домашен социален патронаж и обект за бързо хранене.
   - Фотоволтаични електроцентрали в с. Тополово, община Маджарово в Бъгария, фотоволтаични централи Салкута и Виеру в Румъния.
   - КИП и А инсталации на обект: Осигуряване на склад за горивосмазочни материали (ГСМ) за изтребителна авиация – авиобаза Граф Игнатиево.
Към активите на новата фирма "Екип 5 – Електрик" ЕООД, с цялостно изграждане на електроинсталациите през 2014 г. могат да се впишат:
   - Производствена база за метални конструкции и администрация в кв. Долно Езерово,
   - Склад за строителни материали в землището на град Камено,
   - Изграждане на ел.инсталациите на Комплекс „Посейдон" в с. Равда, блок Тезей и Орион,
   - завод за пелети в гр. Малко Търново
   - участие в изграждането на обект КТПО на територията на Лукоил Нефтохим Бургас .
Стремежът на фирмата е към повишаване на качеството на предлаганите услуги и съобразяване с новостите в бранша. Клиентите оценят професионализма, коректността и доброто отношение, като не се колебаят да ползват многократно услугите на фирма „Екип 5 – Електрик" ЕООД.


 


 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fevec9 #eef11045 #140114114533